works

Ik laat je hieronder graag wat van mijn projecten zien. Als je meer wilt weten kun je natuurlijk altijd contact opnemen!
Voor Planverbeelding en ander grafisch werk: Kijk hieronder.


Marieke Treffers Photography

Voor Marieke maakte ik deze portfolio website waarop ze haar steeds uitgebreider portfolio goed kan laten zien.

Britt van Eijk

Britt is sketch artist én beeldend Kunstenaar en heeft heel diverse werken, wat goed voor het voetlicht komt op haar portfolio-pagina.

ThinkGreyt screenshot

ThinkGreyt

Geïnspireerd door het enthousiasme van coach Lisette van Putten maakte ik voor haar het logo en de website van haar coachings- en trainingspraktijk ThinkGreyt.

VisualFirst

Oud-collega Carl van de Rijzen is alweer enige jaren succesvol met zijn onderneming voor 3D prints en visualisaties. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het bouwen van een geheel nieuwe website voor VisualFirst.

Tom Okker Art

Deze Art gallery uit Hazerswoude is gespecialiseerd in ‘Cobra’ kunstenaars. Bezoekers kunnen op de site alle beschikbare werken bekijken, gesorteerd per kunstenaar of per techniek. De stijl van de site is strak en sober, ondergeschikt aan de veelkleurigheid van de kunstwerken.

Bier aan Tafel

Arvid Bergström is een chefkok en gediplomeerd biersommelier uit Den Haag. Ik maakte deze eenvoudige Onepager met webshop ter promotie van zijn nieuwe boek “Bier aan Tafel”.

Fysio de Knegt

De nieuwe website van deze Rijswijkse fysiotherapie-praktijk legt de focus op hun uitgebreide specialisaties. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Philein, van wier hand ook het nieuwe logo en de huisstijl zijn.

Loes Schakenbos

Voor deze internationaal operende licht- en setontwerper ontwikkelde ik deze dynamische site, dankbaar gebruikmakend van de prachtige beelden.

TechConsult

Het ontwerp en de uitwerking van de nieuwe website voor het technisch projectbureau TechConsult toont de brede vakkennis en ervaring, de professionaliteit én het vacature-aanbod.

GS Consultancy

Een zakelijke site voor dit jonge consultancy-bureau met uitgebreide aandacht voor de disciplines en het opdrachtenportfolio.

Vuurvogel Kindercoaching

Deze interactieve website is gericht op kinderen en stimuleert hen al spelend te ontdekken.

Flexgym

Meyken Houppermans geeft personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching. Haar nieuwe site heeft een agenda met online reserveringssysteem voor trainingen en een uitgebreid blog met gezondheidstips.

Cooper

Een site als een interactieve LP-hoes voor deze Haagse punk- formatie, met streams van videoclips en alle albums. Cooper bestaat sinds 1992 en is bekend tot ver buiten onze grenzen.

Hague architects

Voor de in Den Haag gevestigde architect Alex Goedemans ontwikkelde ik deze WordPress website, op basis van een gezamenlijk ontwerp.

Studio Bedaux

Met deze site kan architect Marieke Bedaux zelf haar portfolio up-to-date houden door het simpel uploaden van tekst en afbeeldingen. PHP doet de rest.

WPD architectuur

Een eenvoudige portfolio-website voor de Haagse architect Frans Dirks, volgens ontwerp van de Werkplaats.

Planverbeelding: Layout design, collages, 2D & 3D studies