works

Ik laat je hieronder graag wat van mijn projecten zien Als je meer wilt weten kun je natuurlijk altijd contact opnemen!
Voor Planverbeelding en ander grafisch werk: Kijk hieronder.


 

VisualFirst

Oud-collega Carl van de Rijzen is alweer enige jaren succesvol met zijn onderneming voor 3D prints en visualisaties. Ik heb met veel plezier gewerkt aan het bouwen van een geheel nieuwe website voor VisualFirst.

Tom Okker Art

Deze Art gallery uit Hazerswoude is gespecialiseerd in ‘Cobra’ kunstenaars. Bezoekers kunnen op de site alle beschikbare werken bekijken, gesorteerd per kunstenaar of per techniek. De stijl van de site is strak en sober, ondergeschikt aan de veelkleurigheid van de kunstwerken.

Bier aan Tafel

Arvid Bergström is een chefkok en gediplomeerd biersommelier uit Den Haag. Ik maakte deze eenvoudige Onepager met webshop ter promotie van zijn nieuwe boek “Bier aan Tafel”.

Fysio de Knegt

De nieuwe website van deze Rijswijkse fysiotherapie-praktijk legt de focus op hun uitgebreide specialisaties. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met Philein, van wier hand ook het nieuwe logo en de huisstijl zijn.

TechConsult

Het ontwerp en de uitwerking van de nieuwe website voor het technisch projectbureau TechConsult toont de brede vakkennis en ervaring, de professionaliteit én het vacature-aanbod.

Crosslight

Een Wordpress-thema met een chique en zakelijke uitstraling. In ontwikkeling en binnenkort te verkrijgen.

Stig Delta

Planschetsen en CAD-tekeningen bedoeld voor communicatie met opdrachtgevers en belanghebbenden.

Loes Schakenbos

Voor deze internationaal operende licht- en eetontwerper ontwikkelde ik deze dynamische site, dankbaar gebruikmakend van de prachtige beelden.

GS Consultancy

Een zakelijke site voor dit jonge consultancy-bureau met uitgebreide aandacht voor de disciplines en het opdrachtenportfolio.

Vuurvogel Kindercoaching

Deze interactieve website is gericht op kinderen en stimuleert hen al spelend te ontdekken.

Flexgym

Meyken Houppermans geeft personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching. Haar nieuwe site heeft een agenda met online reserveringssysteem voor trainingen en een uitgebreid blog met gezondheidstips.

Collages for Website Bureau Graswortel

Bureau Graswortel

Voor adviseur in sociale projecten Shakira van Steenis ontwikkelde ik een wordpress-site in een geheel nieuwe stijl, gebaseerd op het bestaande logo. Ook de graphics voor de introductiepagina zijn van de hand van de Werkplaats.

A12 Consultants

De site van dit wervings- en selectiebureau heeft een grondig redesign ondergaan, waarbij ook het vacaturesysteem onderhanden is genomen.

SilentGreen

David Goehring is een Amerikaans architect en expert in duurzame ontwikkeling, gevestigd in Kopenhagen. Vanuit een gezamenlijk ontwerp maakte ik een site voor hem.

Cooper

Een site als een interactieve LP-hoes voor deze Haagse punk- formatie, met streams van videoclips en alle albums. Cooper bestaat sinds 1992 en is bekend tot ver buiten onze grenzen.

Hague architects

Voor de in Den Haag gevestigde architect Alex Goedemans ontwikkelde ik deze WordPress website, op basis van een gezamenlijk ontwerp.

Lisa van Bommel

De minimalistische site van kunstenares Lisa van Bommel is geheel opnieuw opgebouwd met behulp van PHP en Javascript.

Studio Bedaux

Met deze site kan architect Marieke Bedaux zelf haar portfolio up-to-date houden door het simpel uploaden van tekst en afbeeldingen. PHP doet de rest.

WPD architectuur

Een eenvoudige portfolio-website voor de Haagse architect Frans Dirks, volgens ontwerp van de Werkplaats.

Planverbeelding: Layout design, collages, 2D & 3D studies